Privat24 став першим iMessage-банком світу

 



Користувачі iPhone та Privat24 першими у світі зможуть переказувати гроші та поповнювати рахунки мобільних безпосередньо своїм контактам в iMessage, без необхідності запускати додатки і вводити номери карток одержувачів.

Privat24 став першим у світі платіжним iOS-додатком, який використовує нові можливості базового месенджера iPhone iMessage, реалізовані в 10-й версії операційної системи для гаджетів Apple. Як повідомили в ПриватБанку, оновлена версія Privat24 дозволяє власникам iPhone обмінюватися один з одним грошима просто магічним способом – безпосередньо в месенджері.

«iMessage є одночасно найбільш поширеним і захищеним месенджером у світі, – говорить заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь. – Тому поява там Приват24 була неминучою, як 27/10».

Щоб надіслати або отримати грошовий переказ, поповнити мобільний телефон, користувачам iPhone досить натиснути на іконку Privat24 у меню месенджера, ввести суму платежу та вибрати потрібну операцію – поповнення телефону співрозмовника, відправку або отримання грошей. Через секунду переказ буде доступний одержувачу.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте