Клієнти ПриватБанку в два кліки можуть отримати виписки для візових центрів



З 14 лютого 2017 року українці, які користуються картками ПриватБанку, можуть дуже просто і швидко отримати необхідні банківські виписки для їх подальшої подачі до візових центрів. 

Відтепер при замовленні документу з рухом коштів клієнт отримуватиме консолідовану виписку, в якій буде міститися інформація про прибутки та видатки клієнта за карткою або рахунком.

Дана довідка несе в собі достатньо інформації для аналізу осіб, які подають пакет документів для отримання візи у візові центри та консульства іноземних держав. Також в консолідованій виписці вказується код на повну виписку за запитуваний період. За допомогою перевірочного коду співробітники візових центрів можуть отримати повну виписку на сайті pb.ua/check. Клієнт і сам може отримати повну виписку на власний е-mail.

Консолідовану виписку можна замовити як у відділеннях ПриватБанку, так і в Приват24, меню «Усі послуги — Послуги — Сервіс довідок — Створити довідку — Виписка — Виписка по картці /рахунку — Вид виписки, обрати „Консолідована“ (з сукупним описом операцій).

В консолідованій виписці всі надходження розділені на цільові (заробітна плата, пенсія, стипендія, соціальна допомога) та нецільові (всі надходження, відмінні від цільових, наприклад, зарахування внеску зі Скарбнички, отримані перекази, поповнення в терміналах самообслуговування тощо). Всі витрати у виписці також відсортовані за категоріями: магазини + Інтернет (купівля продуктів харчування, побутової техніки, одягу, взуття, медикаментів, АЗС, кафе, бари, ресторани, розваги, туризм), банкомати (зняття готівки в банкоматі), перекази (перекази відправлені, платежі на страховку) та інші (комунальні платежі, поповнення мобільного, % за кредит, відрахування на Скарбничку тощо).

Наприклад:


 
 
 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте