Intel відзначив ПриватБанк за підтримку Міжнародної молодіжної освітньої програми ISEF

Організатори Міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF відзначили внесок ПриватБанку в підтримку та розвиток науки серед дітей і молоді в Україні.

Київ, 11(12) квітня 2017 року – корпорація Intel Ukraine в рамках підготовки до щорічного Міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF-2017 відзначила нагородою ПриватБанк як надійного стратегічного партнера в популяризації освіти, науки та знань серед дітей і молоді. Цьому сприяють такі масштабні освітні проекти, як Intel ISEF та «ЮніорБанк», підтримка різних освітніх програм в Україні та інших країнах.

Дмитро Калита, директор Intel Ukraine:
«Важливість завдання розвитку талановитої молоді для благополуччя країни важко переоцінити. Перемоги лауреатів науково-технічних змагань «Intel Техно Україна» та «Intel Еко Україна» на міжнародному рівні показують, наскільки серйозний потенціал української молоді. Співпраця конкурсів з проектом «ЮніорБанк» за кілька років стала доброю традицією. Підтримка ПриватБанку, найбільшого інноваційного та технологічного банку України, вселяє надію на досягнення нашої спільної мети – створення необхідних умов для успішного творчого та наукового розвитку талановитих школярів, адже ці юні науковці та інженери – високотехнологічне майбутнє нашої країни».

Міжнародний конкурс Intel ISEF проводиться в Україні більше 10 років і зараз є найбільшим у світі серед науково-дослідних проектів учнів старших класів.

Фінал Intel ISEF проходить щорічно в травні в одному з міст США з 1950 року. Учасниками всесвітнього фіналу кожного року стають понад 1 700 молодих вчених і винахідників. Загальний призовий фонд становить понад 3 млн доларів. Фіналісти відбираються по всьому світі протягом року за результатами регіональних або національних конкурсів.

Серед членів журі – визнані професіонали в своїх галузях науки та техніки, учені, лауреати Нобелівської премії. Щороку конкурс відвідують тисячі глядачів. Окрім школярів-фіналістів і членів журі, приїжджають делегації з різних країн, педагоги, організатори, представники світових ЗМІ, місцева молодь, представники громадськості.
 


ПриватБанк став партнером Intel ISEF у рамках своєї освітньої програми «ЮніорБанк», що стартувала в Україні у 2009 році. Сьогодні ЮніорБанк об’єднує понад 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного вивчення економіки та фінансів для дітей і підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів. Національна програма фінансової грамотності «ЮніорБанк» принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Це захопливий, цікавий матеріал, мультфільми, презентації, ігри. Унікальна пластикова Картка Юніора, що випускається за згодою і під контролем батьків, дає змогу користуватися «дорослими» можливостями та банківськими послугами.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте